Evenimente +40 751 589 123 || Terapii: +40 785 593 405 rezervari@casamargarit.ro

Mărturii

De cum am pasit in Casa Margarit, ne-am simtit undeva la munte, cu miros de lemn ars in semineu si o casa la dispozitia noastra in intregime. Personalul ne-a pus la dispizitie absolut orice am fi avut nevoie, au fost foarte prietenosi si extrem de primitori, nelipsind nimic. In cele 2 editii PopUp Dinner organizate la ei, ne-am simtit ca la noi acasa. Recomandam cu incredere Casa Margarit pentru profesionalism, transparenta si ca o locatie pentru un eveniment privat reusit din toate punctele de vedere.

Hristu Valentin - PopUp Dinner

Multumim pentru organizare si atmosfera placuta.  Feedback-ul de la invitati a fost foarte bun si toti au laudat mancarea 🙂
Numai bine.
Mihaela N.

Cand am intrat pentru prima data in Casa Margarit parca am pasit intr-un loc nu in afara timpului, ci parca desupra lui. Va multumesc pentru experienta  inedita si pentru relaxarea de care m-am bucurat.

Cristian Buje

Un colt de Bucuresti in care timpul sta in loc, departe de zgomot si stres, un „Margaritar” ce te incarca de energie pozitiva, te primeste cu liniste si mancare exceptionala. Nu am mai gustat bucate facute cu atata dragoste, atat de gustoase decat la mama acasa… si asta inseamna mare lucru!
Succes in tot ceea ce faceti, va doresc sa incantati cat mai multa lume; pe mine m-ati cucerit din prima clipa a intalnirii noastre.
PAULA BUCURA-SELING

La Casa Margarit traiesti povesti fara sfarsit. Fiecare intalnire cu oamenii de aici este o perla intr-un sirag magic. Locul miroase a lacramioare, sau cel putin asa mi se pare, daca ma gandesc la… margaritare. Iar gazdele sunt pricepute la insirat bunatati pe masa si picurat bucurie in suflet.

Magda Istrate - PR Manager at Prima TV

Va multumim tuturor ca ati fost alaturi de noi si ne-ati daruit NUMAI LUCRURI BUNE!

Ion, Mihaela si bebe

Nu ii crezi pe cuvant?