Evenimente +40 751 589 123 || Terapii: +40 785 593 405 rezervari@casamargarit.ro

Inchiriere spatii pentru evenimente

Evenimente unice, care au ca punct comun flexibilitatea echipei Mărgărit de a veni în întîmpinarea nevoilor clienților.

Evenimente Culturale

Casa Mărgărit gazduiește o multitudine de evenimente culturale. Ne asociem cu artisti independenți, găzduim expoziții, lansări de albume muzicale sau reviste. Aruncă o privire în galeria noastră de fotografii, vezi de ce facilități dispunem și contactează-ne dacă simți că locația noastră e potrivită pentru evenimentul tău. Dispunem de flexibilitate în a converti spațiul pe măsura cerințelor evenimentului, ai acces gratuit la wifi iar pentru un cost suplimentar putem pune la dispoziție servicii de catering.

Workshopuri

Știm că găsirea unui spațiu confortabil care să aibă în același timp dotările de care ai nevoie și care să iți asigure și intimitate e un lucru destul de greu de găsit în orașul nostru agitat. Acesta este motivul pentru care ne dorim să lucram cu acele companii care vor să facă o diferență și care vor să își facă clienții fericiți. Dacă dorești să organizezi un workshop sau un training pentru grupuri de până în 30 de persoane suntem mai mult decât bucuroși să îți oferim un tur privat al Casei și să creăm împreună amintiri plăcute.

Printre facilitățile oferite workshopurilor includem: flipchart, proiector video, sistem de sunet și, în funcție de timpul petrecut la noi, putem oferi și servicii de catering.

Ateliere de dezvoltare personală și autocunoaștere, workshopuri de radio, workshopuri de PR, meditații de grup, seminarii de nutriție, ateliere de bucătărie pentru cei mici, ateliere foto, cursuri despre vinuri, conferințe de presă și lista poate continua. Sunt printre evenimentele pe care am avut bucuria de a le găzdui.

Evenimente Corporate

Team building, discuții și întâlniri strategice, întâlniri ale conducerii și consiliului executiv sau prânzuri business? Lasă-ne să ne ocupăm noi de pregătiri. Participanții au spațiu la dispoziție pentru a lucra pe echipe, casa fiind dotată cu videoproiector, instalație de sunet și flipchart. Serviciile complete includ și pauzele de cafea sau masă. Recomandăm spațiul pentru grupuri de până în 25 de participanți (maxim 15 dacă se dorește un eveniment interactiv).

Adu-ți echipa sau stabilește-ți întâlnirile cu clienții în acest loc situat în inima cartierului Icoanei. Dacă ai nevoie de mai mult spațiu, stai liniștit! Îți punem la dispoziție atât terasa cu grădină, cât și Salonul mic, o soluție perfectă pentru cazurile în care e nevoie de a împărți participanții pe echipe sau grupuri de lucru. La terminarea sesiunii de muncă, poți explora una din zonele frumoase ale Bucureștiului, Bulevardul Dacia, plin de comori arhitecturale, teatre și parcuri!

Evenimente private

Punem băuturile la rece, ne pregătim numai cu lucruri bune și avem grijă ca tu și invitații tăi să vă simțiți bine. Dacă evenimentul este unul de familie putem să acomodăm un număr de până în 40 de invitați, iar dacă lista e mai lungă (până în 75 de prieteni) Casa Mărgărit este locația ideală pentru o petrecere gen cocktail.

Casa Mărgărit este de asemenea disponibilă pentru evenimente speciale cum ar fi petrecerile aniversare, nunți , botezuri sau orice alt eveniment care trebuie sărbătorit.

Sărbătorește-ți ziua ta specială cu noi iar noi avem grijă să îți îndeplinim  orice cerere ai avea. Ai la dispoziție Sala Mare, Salonul Mic și terasa cu gradină, iar noi putem să îți oferim mâncarea și băutura în funcție de buget și nevoi. Conexiunea wireless și sistemul video-audio fac parte din servicii.