Evenimente +40 751 589 123 || Terapii: +40 785 593 405 rezervari@casamargarit.ro

Despre Noi

Casa Mărgărit s-a format în momentul în care un grup de prieteni a realizat că există o discrepanță între spațiile existente destinate întâlnirilor formale și evenimentelor de business cu nevoile participanților la acest tip de evenimente de a se simți confortabil, de a se bucura de confidențialitate și în același timp de a se simți relaxați.

Ulterior am realizat că e nevoie de mai mult pentru a ne întâlni și cu aceea parte vindecătoare din noi, ce are capacitatea de a face minuni. Astfel cei ce ne trec pragul au la dispoziție un mediu profesional, dar confortabil care le satisface nevoile și le oferă mai mult timp și atenție  muncii în sine. Grație locației sale, Casa este spațiul perfect pentru activități de co-working, workshop, training, prânzuri de afaceri sau pentru întâlniri mai confidențiale având amestecul ideal de facilități și intimitate.

Arhitectura aparte a casei, încărcătura spirituală deosebită a locaţiei ce ne-a însoţit în permanenţă, ne face locația perfectă pentru întâlniri formale, evenimente culturale independente, seri tematice, sesiuni de terapie ori adunări de socializare.

Bine ai venit în casa noastră!

Intră, fă-te comod, relaxează-te şi experimentează povestea călătoriei tale şi fi conştient de ea.

Vrei să îți găzduim evenimentul?