Evenimente +40 751 589 123 || Terapii: +40 785 593 405 rezervari@casamargarit.ro

Despre Noi

Casa Mărgărit s-a format în momentul în care un grup de prieteni a realizat că există o discrepanță între spațiile existente destinate întâlnirilor formale și evenimentelor de business și nevoile participanților la acest tip de evenimente de a se simți confortabil, de a se bucura de confindețialitate și în același timp de a se simți relaxați.

Arhitectura aparte a casei, cu șeminee și arcade, ne face locația perfectă pentru întâlniri formale sau evenimente culturale independente.

Participanții au la dispoziție un mediu profesional, dar confortabil care le satisface nevoile și le oferă mai mult timp și atenție  muncii în sine. Grație locației sale, Casa este spațiul perfect pentru activități de co-working, workshop, training, prânzuri de afaceri sau pentru întâlniri mai confidențiale precum planificările de strategie sau întâlniri ale consiilor executive având amestecul ideal de facilități și intimitate.

Mai mult de atât, venim în întâmpinarea nevoilor celor care ne trec pragul oferind preparate delicioase în cazul în care vor petrece mai mult timp adânciți în muncă fără a fi nevoie să comande catering sau delivery. Trebuie doar să știm pentru câte persoane ar trebui să pregătim gustările, brunch-ul, prânzul sau cina, sau care sunt preferințele culinare și ne ocupăm noi de tot.

Bine ai venit în casa noastră!

Intră, fă-te comod și relaxează-te pentru a începe munca!

Vrei să îți găzduim evenimentul?